Tarieven

Kennismakingsgesprek (gratis)

Even kennismaken en kort vertellen wat de reden voor bezoek is, NAW-gegevens uitwisselen. Je krijgt een vragenlijst en voedingsdagboek mee (of toegestuurd), die je dient in te vullen en te retourneren, het liefst voor het intakegesprek. Deze lijsten geven mij namelijk alvast nuttige informatie en zullen tijdens het intakegesprek worden doorgenomen.

Intakegesprek, +/- 60 minuten (€ 60,-)
We nemen de ingevulde vragenlijst en het voedingsdagboek door, kijken waar de problemen liggen en denken alvast aan mogelijke oplossingen. Op basis van dit gesprek wordt een persoonlijk begeleidingstraject opgesteld.

Startpakket inclusief werkboek ( 16,95)
Je  met een startpakket bestaande uit o.a. het werkboek, een werkmap, maaltijdplanner en voedingsdagboek. Met het werkboek leer je bewuste keuzes maken en gezondere alternatieven zoeken. Door het maken van de opdrachten ga je actief je eigen oplossingen bedenken. De uitwerking van de opdrachten verzamel je in de werkmap.

Persoonlijk begeleidingstraject, +/- 60 minuten (€ 60,-)

  • Voorbereiding en uitwerking +/- 30 minuten
  • Met elkaar doorspreken, introductie en uitleg werkboek "ik mag alles eten"  +/- 30 minuten. Samen bekijken we hoeveel vervolgconsulten nodig of gewenst zijn.

Vervolgconsult, 30 minuten (€ 30,-)

We evalueren de afgelopen week, waarbij je de tips en adviezen van het begeleidingstraject en het werkboek in de praktijk hebt gebracht. Het aantal vervolgconsulten wordt in onderling overleg afgesproken.

Groepscoaching*

  • Je hebt eenmalig een persoonlijk intakegesprek à € 60,-
  • Daarna 8 groepsbijeenkomsten van ca. 1 uur à  € 30,-

* De groepscoaching is mogelijk zodra de coronamaatregelen het toelaten. Kijk voor actuele informatie op deze site, Facebook of Instagram.